Turkiye Haritasi Hatay | Hatay Province Wikipedia

Hatay haritası 36202286 enlem ve 36161324 boylam lokasyonunda şehir haritası olarak gösterilmektedir. Şu an Hatay Haritası sayfasındasınız.


Hatay Haritasi Hatay Ilceleri Nelerdir Hatay Ilinin Nufusu Kactir Kac Ilcesi Vardir

Hatay Haritası Detaylı Hatay il haritası.

Turkiye haritasi hatay. Kumlu arası 1006 km. Merkezi yönetim kuruluşu bakımından illere iller ilçelere ilçeler ise köylere ayrılmıştır. Yayladağı arası 6117 km.

Ayrıca Hatay ili matematiksel konum olarak 35 48 ve 37 01 kuzey. 1923 yılında Cumhuriyetin ilanından sora Mondros anlaşmasına göre Hatayda daha önce bölgede4 işgalci konumunda olan Fransızlar önderliğinde bağımsız bir cumhuriyet kurulmasına karar vermiştirMusatfa kemal Atatürk tarafından yoğun çalışmalar sonucunda ancak 1939da Hatay. Online uçuş bilgileri yayınlanan 37 adet havalimanın yer aldığı Türkiye Havaalanları Haritası nda uçak ikonları üstüne tıklayarak o havalimanının uçuş bilgilerine ulaşabilirsiniz.

İlçe Türkiyede ilden sonra gelen ve kaymakam ve belediye başkanı tarafından yönetilen birimlerdir. Doğusu ve güneyi Suriye ile sınırdır ve batısı da tamamen Akdenize kıyıdır. Arsuz arası 4134 km.

Hatay haritası nerede ve Hatay ilçelerinin detaylı listesi şehre bağlı bulunan 15 adet ilçenin harita ve bilgileri gps koordinatları ve önemli yerler. Bu doğrultuda Hatay şehri için en güncel nüfus bilgileri 1940 yılından sonra gerçek şekilde alınmaya başlanabildi. Defne arası 3396 km.

Antakya Akdeniz bölgesinde yer almakta olup Antakya ilçesi Hatay iline bağlıdır. Türkiye yönetimsel ve bölgesel koşullar göz önünde bulundurularak çeşitli yönetimsel bölümlere ayrılmıştır. Türkiyenin toplam 972 ilçesi bulunmaktadır.

Hatay haritası yardımıyla Hatay uydu görüntülerini Hatay önemli merkezlerin haritalarına Hatay politik haritası Hatay yol haritası Hatay fiziki harita Hatay yol tarifi Hatay anlık trafik yoğunluk haritası ve adres bilgileri de içeren detaylı Google haritalarına erieşebilirsiniz. İskenderun Turizm Danışma Bürosu 90 326-614-16-20 90 3. Samandağ arası 4893 km.

Giresun İli Lokasyon Haritası. Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 90 326-214-92-17 90 326-213-57-40. Antakya haritası konumu ise 36 12 82296 Kuzey ve 36 9 407664 Doğu gps koordinatlarıdır.

Hatay ili hakkında bilgi hatay hakkında bilgi hatay hangi bölgede. Türkiye GPS koordinatları 36 35 162816 ve 36 9 462024. Osmanlı döneminde İskenderun Sancağı adıyla bilinen bölge Cumhuriyet devrinde Türkiyeye katıldıktan sonra Hatay ismini almıştır.

Antakya yüzölçümü 703 km2 alan olup alan olarak Türkiyenin 463. İlçelerin nüfusları yüzölçümleri ve illerin sahip oldukları ilçe sayısı. Haritayı kullanarak yol tarifi alabilir havalimanının gideceğiniz yere uzaklığını öğrenebilirsiniz.

Antakya arası 2838 km. Hatay haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Hatay Google haritasını sol üstteki işaretlerden ya basarak ya da çif tıklayarak büyütebilir -ye.

Hatay Haritası Nasıl Kullanılır. Şehit Mustafa Sevgi Cad. Kırıkhan arası 1059 km.

Hatay ili Türkiyenin güneyindeki Akdeniz Bölgesinin doğu kesiminde yer almaktadır ve Türkiyenin en güneyindeki ilidir. TÜRKİYE HARİTASI Hatayın İlçeleri Altınözü arası 363 km. Ana Sayfa Haberleri Haber sitelerinin Ana Sayfa haberleri Ana Sayfa hakkında haberler Ana Sayfa ile ilgili haberler Ana Sayfa son dakika haberleri Ana Sayfa Güncel Haberler En son Ana Sayfa haberleri.

İskenderun arası 2561 km. Reyhanlı arası 245 km. Türkiyenin tüm ilçelerinin ilçenin bağlı bulunduğu ile göre renkledirildiği detaylı harita.

Belen arası 1701 km. Bu doğrultuda şu an güncel olarak Hatay şehrinin nüfusu 1628894 olarak öne çıkıyor. Daha fazla Türkiye Haritası.

Ana Sayfa Haberleri Haber sitelerinin Ana Sayfa haberleri Ana Sayfa hakkında haberler Ana Sayfa ile ilgili haberler Ana Sayfa son dakika haberleri Ana Sayfa Güncel Haberler En son Ana Sayfa haberleri. Türkiye haritası Hatay ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Küçükdalyan Mahallesi Antakya Reyhanlı Yolu No117 31120 AntakyaHATAY.

Türkiye posta kodu 31200. Erzin arası 6272 km. Hatay Akdeniz bölgesinde yer almaktadır.

Türkiye Haritası Hatay Şehir Haritas ı Hatay Detaylı Uydu Görüntüsü Haritası. Türkiye Hatay haritası üzerinde incelemeler yapınHarita üzerinde sol taraftaki menüleri kullanarak uydu haritası ve normal harita görünümüne geçebilirsinizHaritanın altında Hatay ilçeleri listelenmiştir. Hava yol koşulları hakkında bilgi bulabilirsiniz sürüş yönleri yerler.

Bizim sokak ve yol haritası ile Hatay ta yerler ve adresleri arayın. Payas arası 3941 km. Hassa arası 4672 km.

Dörtyol arası 5041 km. Hatay il haritası Hatay il haritaları Hatay şehir haritası Hatay haritası. İdare bölümlerin saptanmasında coğrafi durumları ekonomik koşulları kamu hizmetlerinin gerekleri ve ulaşım.

Kuzeyinde Osmaniye kuzeydoğusunda Gaziantep ve Kilis kuzeybatısında da Adana illeriyle komşudur. Hatay konumunun etkileşimli haritası. Bunlara Mülki İdare Bölümleri denir.

Hatay İlinin İlçeleri nelerdirHatay ilçeleri Hatay ilçelerinin isimleri Hatay Hatay ili ile ilgili bilgiler Hatay CoğrafyasıHatay Tarihi Hatay İlçeleri. Bu nüfusun belli bir kısmı şehir merkezinde ikamet ederken diğer nüfus. Şunu daha büyük bir haritada görüntüle.


Is Hatay Immune From Syria S Conflict Global Risk Insights


Turkey Hatay District Map Vector Stock Vector Royalty Free 1497975002


We Came For The Kunefe Turkey S Multicultural City Of Hatay Travel Blog And World Class Photography Travel Blog Ditch The Map


Hatay Ili Haritasi Harita Haritalar Cografya


Hatay Ilinin Turkiye Haritasindaki Yeri Ve Konumu Nerede Laf Sozluk


Homestay In Hatay At The Northern End Of The Levant Site By Mary Jane Walker A Maverick Traveller Medium


Hatay Nerede Hangi Bolgede Hatay A Nasil Gidilir Birhayalinpesinde


Turkiye Haritasi Hatay Harbi Forum


Hatay Vikipedi


Close Up Of Antakya Hatay Turkey Map With Red Pin Travel Concept Stock Photo Alamy


Hatay Province Wikipedia


Turkiye Mulki Idare Haritalari 3


En Hizli Hatay Nerededir Harita


Istanbul Hatay Iskenderun Arasi Mesafe Istanbul Hatay Iskenderun Yol Haritasi Istanbul Hatay Iskenderun Kac Saat Kac Km


Hatay Nerede Hangi Bolgede Hatay In Kac Ilcesi Var Ilcelerin Ortalama Nufusu Nedir En Son Haberler Milliyet


File Hatay Districts Png Wikipedia


Hatay Haritasi Hatay Ilceleri Nelerdir Hatay Ilinin Nufusu Kactir Kac Ilcesi Vardir


Hatay State 1938 1939 Dead Country Stamps And Banknotesdead Country Stamps And Banknotes


File Latrans Turkey Location Hatay Svg Wikimedia Commons

LihatTutupKomentar